Poly Skagen Race | shorthanded


Tätt i starten på Poly Skagen Race 2006 (fler bilder). Förra året var det lite bistrare.

Poly Skagen race har ju varit en lite anonym kappsegling fram och tillbaks till Skagen. I år inför man en shorthandedklass, och det kan ju vara ett perfekt tillfälle för er som vill prova på. Ryktet säger att det är ganska trevligt i Skagen också….

Saxat ur inbjudan:

TÄVLA-TRÄFFS-TRIVS

Fredagen den 29/8 till söndag 31/8 2008
Ett enkelt och roligt sätt att kappsegla

Start på fredag kl 10.00 (med skepparmöte kl 9.00 i Kungasalen, GKSS) och målgång i Kalvsund på söndag. På lördag umgås vi med varandra, diskuterar race, njuter av Skagens atmosfär, vilar efter fredagens segling och ”Skagen by night”. Lördag kl 15.00 träffs vi för ”First giving price” en trevlig samvaro med rikligt prisbord.

TOTAL PRICE, sammanräknat har vi på en torsdagskväll i oktober 2008.

Här anmäler man sig.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.