Äntligen J/fredag…

8 Comments

 1. Ulf Brändström Jan 28, 2011 Reply

  Nice!!!!!!!!!!!!!

 2. Pelle P Jan 28, 2011 Reply

  “kittlande” situation du sitter i PG; gå på en ganska beprövad linje med J111 (dom har gjort liknande båtar förr och 2012 kommer den att vara “beprövad”!) eller satsa svenskt!!!! Beslutet kommer innehålla mkt hjärna, hjärta och plånbok!!!

  • Author
   Peter Gustafsson Jan 28, 2011 Reply

   Dagens i-landsproblem…

   Känns faktiskt ganska bra att köra J/109 även i år. Bra fart och koll på prylarna. Och en föredömligt kort att-göralista. Kanske kan vi hitta en hundradel till om du hjälper mig att slipa lite på kölen :-)

   • Pelle P Jan 28, 2011 Reply

    Se det som taget!

   • JIMMY Jan 28, 2011 Reply

    Jag tycker J/109 är en grymt fin båt men mycket snygga linjer samt smaklig balans mellan cruising och racing. Jag har svårt att tro att skillnaden i seglingsegenskaper och känsla är milsvidd jämfört med J/111:an, och den genomsnittliga fartökningen på ca 0,35kn lär väl inte heller kännas direkt hisnande. Visst är det ball med nya båtar men är 111:an verkligen så mycket ballare än 109:an (den känns ju knappast gammal)? Med en 111:a får man väl inte heller fler att rejsa mot (mättalsmässigt)?

 3. Stefan A Jan 28, 2011 Reply

  S*tan vad fin den är! Får nog säga att inredningen har växt lite efter att man tog bort de mintgröna dynorna. Det här var ju nästan italian stylish.

  //S//

 4. Hannu Jan 28, 2011 Reply

  Frågan är om inte J111 väcker mer “ha” begär än Maxi 11an….ser ut att gå lätt i sjön…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.