Träningskvällar i Långedrag


Nu är man sugen på att komma igång… Så här såg det ut förra året när vi körde träning i Långedrag.

I år har vi samordnat våra aktiviteter med andra klasser och kommer att köra på torsdagarna i stället. På tisdagarna är det Expresserna som kör hos LSS, onsdagarna är det matchracing och på torsdagarna så är det vi med lite större kölbåtar som tränar på kortbana. Nedan de datum som gäller:

  • Torsdag 3 maj Långedrag 17:30-20.00
  • Torsdag 10 maj Långedrag 17:30-20.00
  • Lördag 12 maj Björlanda med North Sails 10.00-
  • Torsdag 24 maj Långedrag 17:30-20.00
  • Torsdag 31 maj Långedrag (eller Marstrand) 17:30-20.00

Jag skall se om jag kan få till att segelmakarna håller i varsin kväll. Det funkade ju kanonbra förra året då UK, Elvstrøm, Albatross och North höll i varsin kväll med egen twist på träningen. Kanske flyttar vi sista träningen till Marstrand inför Big Boat Race…

Boka också in lördagen före Stora Oset Race då North kör träning i Björlanda. Mer info här.

Vi kommer också att försöka koordinera så att man kan dyka upp i Långedrag om man är sugen på att gasta. 17:15 skall det finnas någon vid hamnkontoret som fördelar intresserade gastar på de båtar som seglar. Jag återkommer kring detta.

Ni som tänker vara med, lägg gärna en kommentar nedan med vilka datum i så fall.