Skip to content

2 Comments

 1. blur » Blog Archive » Wrap Up 2006 - bloggen
  Dec 28, 2006 @ 22:08

  […] Googlat: vad är det folk har sökt på när de kommer till blur.se? I fallande ordning ‘Maria Cattiva’ (>500 klick), ‘polardiagram’, Tjörn runt, ‘Blur’, x-35, ‘Albin Nova’, ‘Bengt Falkenberg’, ‘Hermanö Runt’, ‘Gotland Runt’ och över 2.000 andra sökord. […]

  Reply

 2. blur » Blog Archive » Wrap Up 2006
  Dec 28, 2006 @ 23:12

  […] Årets oflyt: Gotland Runt (som ju kördes med Pär Lindforss på Nova SWE-28). Bra båt, bra gäng och hyfsad koll på läget. Lite tunnt med vind och några taskiga vägval så var vi ute ur matchen. Nytt försök till sommaren, då vi hoppas på fler båtar som vill segla LYS… […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.