Skip to content

4 Comments

 1. hildur
  May 11, 2007 @ 19:30

  HEJ
  VILKET HÄNGIVNET INTRESSE !
  JAG SER EN BILD PÅ VAKUMBAGGEN MED RECESSER FÖR NOLLSPANT OCH KÖBALKAR VERKLIG SNYGGT, DOCK EJ INGA SLANGAR TILL PUMPEN ELLER SLANGAR MED PLAST, ÄR DESSA INNE I BAGGEN ELLER ÄR DOM INTE DÄR ??

  MED VÄNLIG HÄLSNING

  HILDUR

  Reply

 2. Peter Gustafsson
  May 12, 2007 @ 13:48

  Det är i momentet före man har plastbag med massor av slangar. Jag tror att skrovet är klart och håller på att härda här.

  Reply

 3. Johan
  May 12, 2007 @ 16:57

  Kul med ytterligare en J-boat i GKSS hamnen. Vi seglar sen förra sommaren en J92/S och trivs verkligen med att segla snabbt och lätt, vilket J-boats verkligen erbjuder. Det är få båtar som man med lätthet “racar” med familjen – vi har “sommarhamn” på Halla [Edshultshall, just innanför Kråkesundsgap]. Har beställt 3DL segel till denna säsong vilket bör hjälpa ytterligare vad gäller fart/balans/höjd! När levereras din båt? Vi ses i sommar!

  Johan

  Reply

 4. Peter Gustafsson
  May 12, 2007 @ 17:14

  Hej Johan, enligt folk på varvet så skall min båt sättas på en lastbil vecka 26. Jag hoppas ha den i sjön i mitten av juli, då det skall meckas lite först…

  Med båten på Orust så borde borde ni kunna vara med på Hermanö Runt, första helgen i augusti? Vi siktar på att vara med…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.