Skip to content

6 Comments

 1. Martin Strömberg
  May 11, 2007 @ 16:48

  klart vi gör..

  Reply

 2. Peter Gustafsson
  May 12, 2007 @ 06:45

  Ryktet säger att ni har en extra växel som man inte ser när ni ligger bredvid en annan båt, men efter separation har ni alltid ryckt en bit…

  Kommentar?

  Reply

 3. Martin Strömberg
  May 12, 2007 @ 12:18

  Jag tror att det finns lite mer fart att hämta hos ett par team. Men om vi har en extra växel så använde vi den inte mot tnz. kan avslöja så mycke.

  Reply

 4. Patrik H
  May 12, 2007 @ 15:00

  Hej Martin,
  Till och med jag såg att höger var gynnad mot ETNZ och ni valde vänster stenhårt. Intressant sätt att välja motståndare på. Vill ni ha bästa möjliga sparring eller ha bort Luna innan de hinner utvecklas till ett verkligt hot? Ska bli intressant att se er i Matchen…
  /Patrik H

  Reply

 5. Martin Stromberg
  May 12, 2007 @ 19:49

  Tjena,
  jo det var en miss, det var tnz som valde spanjorerna. det blir ju bra for den av oss som gar vidare med tanke pa battre sparring.

  Reply

 6. Patrik H
  May 21, 2007 @ 15:30

  Jag som tyckte BOR var överlägset snabbast och stabilast under RR. Oj vad fel jag hade. Samtidigt hade Luna den underliga egenheten att vara jämna med alla. Inget snack om att Luna var snabbare nu men var det verkligen båtens fel? BOR fick på sin höjd oavgjort i ett par starter och förlorade resten. Sådana starter har man råd med om båten är snabbare.
  Någon kommentar Martin? Det måste vara grymt tungt nu.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.