Skip to content

2 Comments

 1. Patrik H
  Jun 1, 2007 @ 09:02

  Mästarklass!

  Idag börjar LVC-finalerna. Vi kommer att köra med två vingbåtar, så det blir jobb för mig även denna omgång. Jag är på W2 som kommer att ligga på “fel” sida av händelserna så att det alltid finns en vingbåt på rätt ställe. Vi skall framförallt rapportera överlapp sista styrbordsbogen mot start och på babords bog på undanvinden, samt avgöra zoner. Om det funkar kommer jag att ha samma roll under AC-matcherna.
  /Patrik

  Reply

 2. Åke Fedriksson
  Jun 1, 2007 @ 16:51

  Underhållning (och kappsegling) på hög nivå. Bra att du lägger in såna snuttar.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.