Ångrar jag mig?

Ibland funderar jag på om man skulle behållit Novan. Då hade man koll. Bra LYS. Visste att man kunde vinna om det blåste… Man kunde ju lagt pengar på en ny motor, lämnat in henne för renovering på Lidköpings båtsnickeri och meckat med kölprofilen. Eller satt på en topphissad gennaker och fått 1.17 i LYS.

Men så dimper det ner fler bilder från Tjörn Runt. Wow! Det här är ju en helt annan grej. En annan sorts båt. Helt annan segling. Det kommer att bli mycket svårare att vinna kappseglingar, men vi kommer att ha mycket roligare. Och jag kommer att bli en bättre seglare.

Men hur fan skall man stå ut ända tills i vår?

Kanske nån J/109 behöver gast i Key West?

Och nej, jag ångrar mig inte!

Här har jag samlat fler av årets bästa bilder på Blur. Av någon anledning finns det ganska många bra bilder redan. Hon verkar göra sig bra på bild.

Bilderna ovan är tagna av seglingsbilder.se.