Prova shorthand nästa år?

Tydligen är oktober månaden då man skall ordna sanktion för kappseglingar under nästa år. Jag har aldrig varit insyltad, men jag har förstått att det inte är helt enkelt att få ihop datumen.

En fråga i samband med detta; visst borde vi kunna klämma in ett shorthand-race (doublehanded) nån gång under nästa år? Inget seriöst, utan ett sätt att träna eller prova på shorthand. Och ha förbannat trevligt. Och ett första steg för att komma igång på västkusten.

Vad sägs? Över dagen nån lördag? Race lördag + middag + ett söndag (T&R Marstrand-Fjällbacka). Eller tillfartssegling Faerdern? Datum är klurigt om man inte skall krocka med massa annat? Tidigt i maj som uppstart på säsongen? Eller helgen efter midsommar?

Andra idéer?

PS. jag vet att intresset är stort för att köra Watski Skagerrak TwoStar nästa år (troligtvis helgen före midsommar). Idéer finns för att köra nån infoträff & erfarenhetsutbyte under vintern. Återkommer.