Skip to content

2 Comments

 1. Jan
  Nov 25, 2007 @ 20:10

  Detta är ungefär vad jag föreslagit för Finland också, gemensamma starter för ORCI och Lys och parallell scoring i havskappseglarnas rankingserie som tidigare endast varit för IMS(man har fått köra med ORC-club brev i allt utom FM). Som det är nu så blir båtarna för utspridda på för många tävlingar då rankingserien endast är för IMS/ORCI och det dessutom finns flertalet rankingserier/veckotävlingar och annat dylikt för handikappsegling i helsingforstrakten. Bra initiativ i Norge!

  Reply

 2. Alexander
  Nov 25, 2007 @ 21:22

  Perfekt att de tog med “3. Bankappsegling ORC International EM i Marstrand, 4-8 augusti. Klasser ORC International”, då “tvingar” de dit hela flottan.. Inklusive de nya X-41orna :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.