Skip to content

7 Comments

 1. PN
  Mar 17, 2008 @ 19:01

  Börjar bli dags att skaffa seglarkompis i Oxelösund;-)
  Skulle kunna äta upp ena handen för att kunna vara med…………… fast då blir man ju bara ännu färre händer på båten;-)

  Reply

 2. Richard
  Mar 17, 2008 @ 20:52

  8 anmälda till Gotland.

  Reply

 3. Patrick
  Mar 17, 2008 @ 22:50

  Problemet med KSSS anmälan är att man måste betala direkt vid anmälan. I mitt tycke har KNS det bästa systemet – man anmäler sig “gratis” men det står sedan vilka som, har betalat och när de betalade. GKSS system verkar också OK där man inte betalar vid själva anmälan liksom på Watski 2Star.

  Reply

 4. Erik B
  Mar 18, 2008 @ 15:09

  Jag gissar att arrangörerna anser att betalning ger turordning i de fall en tävling eller klass blir fulltecknad. I så fall ger anmälan hos KSSS eller OXSS ingen garanti att få segla???

  Så betala nu om ni vill ha garanti att bli en båt av de 100…

  Reply

 5. Patrick
  Mar 18, 2008 @ 15:23

  Det stämmer. Anmälan är giltig först när anmälningsavgiften har kommit in. Så på tävlingar med begränsat antal deltagare är det vettigt att vara snabb med betalningen.

  Reply

 6. Isa
  Mar 18, 2008 @ 15:31

  Angående Gotland Runt: Det stämmer att man vid anmälan ONLINE måste betala på en gång, detta var ett önskemål från seglarna. Om man inte vill betala direkt går det lika bra att skriva ut pdf:en och skicka in sin anmälan till KSSS. Jag och Lotta (som jobbar med detta på KSSS) tar gärna emot tankar, tips och idéer om hur proceduren kring tävlingarna kan utvecklas!

  Reply

 7. Patrick
  Mar 18, 2008 @ 21:53

  Hej Isa! Jag tycker att ett bra system är att man KAN betala direkt vid anmälan, men att man inte MÅSTE göra det. Skälet är att man gärna vill anmäla sig tidigt till tävlingar men allt är oftast inte färdigt med logistik, besättningar, boende etc. I mitt tycke har KNS ett bra system, där anmäler man sig “fritt” men kan betala direkt om man vill. Därefter visas på Entry List vilka som har betalat och när de gjorde det. Detta är viktigt för att få en uppfattning om hur många som faktiskt har committat sig till en regatta. Idag om man betalar direkt riskerar man att förlora 700:- om man måste dra sig ur även om detta sker tidigt. Därför kanske många väntar med att anmäla sig till EGR?

  Jag förstår såklart att det också finns ett intresse från arrangören att få in pengar så fort som möjligt, men jag tror faktiskt att detta skulle vara ett bra sätt att få in mer pengar totalt. Titta på Watski 2Star där man anmäler sig fritt redan i februari och har satt en maxgräns på 100 deltagare. Det är redan 66 anmälda.

  Mina 2 ören…det skall bli kul att segla hos er i sommar!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.