Skip to content

2 Comments

 1. F424
  Apr 7, 2008 @ 15:32

  Ser fint ut…
  Men vem protesterar ni mot Lena och Kenny? Ser ju inte direkt ut som det var någon trängsel!?
  //Niklas S

  Reply

 2. Andre´B.
  Apr 8, 2008 @ 15:57

  Tjuvträning… *ler*

  Jo, verkar som de flesta startar tidigt i år. Det är även ett par hektiska månader i Kalmar just nu med. Sjösatte First 44.7:an Panache i måndags och till helgen går båten upp till Stockholm. Och då man tänkt att utnyttja transporten som träning så kommer större delen av besättningen ner hit till Kalmar på fredag. Sedan blir det Lidingö osv…

  Har haft ett par fina besök här i Kalmar annars. Tidigare så kom ju 4-Oceans denna vägen och i måndags la även Sveriges första X-41 som hastigast till i Kalmar. Även de tänker utnyttja den kommande helgen för träning. Med i denna satsning finns även en del kända profiler från North loftet i Stockholm.

  Förövrigt så står det tre stycken 40.7:or, en 36.7:a och en Arcona 400 i hallen och väntar på sjösättning. Ok, den ena 40.7:an skall kölas på först. Arconan och två av 40.7:orna är Kalmar baserade (den tredje skall upp till Stockholm). Lär bli tufft bara att bemanna upp tre 40-fotare här i sundet. Sa jag tre? det ligger en Elan 40 i Färjestaden med…

  Mvh. Andre´

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.