Skip to content

11 Comments

 1. Olla!
  Apr 11, 2008 @ 14:25

  Det bestämmer du själv. Men gör inte en “regatta” eller “Sailing Anarchy” där dom blivt slav under annonsörerna och inte är ett öppet forum längre.
  Personligen så är jag rädd att nivån på sidan kan gå ner pga detta.

  Reply

 2. Henrik
  Apr 11, 2008 @ 15:21

  Peter, Jag instämmer med föregående, jag tycker Regatta har gått ner sig på det sätt som annonserna har fått ta plats på den bloggen. Samtidigt är det helt OK att tjäna pengar på bra bloggande och behövs det för din finasiering så se till att gör det med smak och finess.

  Reply

 3. PN
  Apr 11, 2008 @ 16:35

  INGA ANNONSER, TACK:-)

  Gästbloggarna är en bättre idé, ska bli jättekul att läsa.

  Reply

 4. Sunden
  Apr 11, 2008 @ 17:24

  RELEVANT OCH SMAKFULL REKLAM VORE HELT OK

  Men jag håller med att Regatta har lite mycket rea-känsla på sig med alla bannrar. Men om det skulle vara i form av supplier to Blur.se så vore det ok – då har ju du per definition lite mera makt att styra utseendet.

  Reply

 5. Nirilli
  Apr 11, 2008 @ 19:53

  Vårt land behöver en bra och objektiv seglings blogg. Tyvärr så finns det inte så många. Regattas effektsökeri är ju kul att läsa.
  Men känns inte särskilt seriöst. Och i och med det så är Blurr i stort sätt den enda bloggen som håller fanan högt när snön vinner utanför knuten om du kan få lite finasiering gennom reklam så kan du blir ännu bättre. För vi är väldigt många som vill läsa om segling inte två månader efter det hänt utan då det händer. Föresten är Arne k och Yrvind bröder eller ser alla Göteborgare ut sådär.

  Reply

 6. Sillstryparn
  Apr 11, 2008 @ 20:23

  Man behöver ju inte ha banners för sina finansiärer: en kategoriserad länksida skulle funka det med och antagligen vara effektivare: Man tenderar ju att mer eller mindre ignorera banners ändå.
  Håller med om att SA är helt sönderbannrad, men tycker fortfarande det är en mycket läsvärd blogg.
  Gästbloggare låter som en rolig ide, men en av styrkorna med Blur är den jämna, höga kvaliten: blir svårt att säkerställa med en drös skribenter.

  Reply

 7. Kjell Alinge
  Apr 11, 2008 @ 22:34

  Gästbloggare kul ide´, kan bli hur bra som helst. Hög kvalite blir det automatiskt eftersom bloggschefen själv väljer, och då utifrån vad som kan intressera oss läsare och tillföra blur.se något extra. Go!

  Reply

 8. !
  Apr 12, 2008 @ 07:17

  Jag tycker att medlemskap är ett bättre sätt om du vill täcka kostnader. 15kr månaden? Då kan du skriva vad du vill, vilket Regattta och SA bevisat att dom inte kan/vill längre.

  Reply

 9. Öresund Regatta, Anders
  Apr 12, 2008 @ 10:18

  Annonser är väl Ok. Man styr väl själv hur många man vill ha och var de ska sitta. Som många andra sagt så har nog Arnes Regatta.nu blogg fått reklaminfarkt.
  Jag tycker du ska vara rädd om varumärket Blur. Fundera igenom vad det står för.
  En dag kanske Blur seglarställ blir heta att gå runt med på GKSS brygga. Har du registrerat det förresten? :)
  Själv har jag ingen koppling mellan Öresund Regatta, mitt engagemeng i MSS och prylarnas leverantörer. Jag vill ha det neutralt. Det skulle ju dessutom kunna påverka min segling i förlängningen. Tänk om Gransegel hade lagt ner loftet i Malmö, Dehler sluta bygga prestanda båtar, Silvas grejer dubblades i pris eller vilket scenarie som nu skulle kunna bli verklighet.

  Reply

 10. o
  Apr 12, 2008 @ 10:32

  regatta.nu har väl lagt ned?

  Reply

 11. Tomas (Nordh-O.S.T.en)
  Apr 13, 2008 @ 12:31

  Kunde inte ha sagt det bätre än Henrik. Har själv tröttnat på Regatta .nu. Varje gång jag går in där får jag sitta och vänta på att alla banners ska “ånga igång”.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.