Skip to content

2 Comments

 1. Niklas
  May 2, 2008 @ 07:13

  Jag kan instämma med att Landsort Race är en trevlig segling. Jag har seglat ett flertal gånger, det var dock innan Tango. Då seglade vi med en X-95 och spikade tre år i rad. Jag jobbar på att finnas på start även i år. Nån som har en lämplig båt att låna/hyra ut? niklas@tangosailing.nu

  Reply

 2. Patrick
  May 2, 2008 @ 09:57

  Bra att du ger NSS uppmärksamhet i deras satsning, Peter!

  Även i Nynäs Höstregatta blir det double scoring vilket gör att vi som har dubbla mätbrev får poäng både i IRC RM och i ORCi-cupen. Observera att regattan för IRC RM är utökad med en distanssegling på fredag kväll. Det krävs ju sex seglingar för ett RM så det är dels denna distanssegling och så har man utökat till fyra banrace på lördagen från tidigare års tre.

  Det blir en intensiv och kul helg!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.