Laserseglarna regerar?

image002.jpg
Förra året dök det upp en hög laserseglare och visade var skåpet skulle stå på Göteborg Offshore Race. Nu vinner de Gotland Runt. Och jag får mail från storbåtsseglare som undrar hur man får fatt i juniorer. Någonting spännande håller på att hända!

Och de har humor. Nedan saxat från deras web…

Om Kieler Woche hade varit fotboll…

…så hade expressen haft 15 reportrar på plats och vi hade kunnat läsa följande:

Tittarstorm: Fansen rasar: Vi har inte kunnat få in några tv-sändningar på hela veckan. Funderar på att stämma ISAF och TV4.

Domarskandalen: Finsk coach gick före domarbåt i bensin-kön. En domare hoppade över och överföll coachen. “Han var helt hysterisk, trodde han skulle slå ihjäl mig”. Fick be om ursäkt efteråt.

Hela Sverige andas ut: Arvid Claesson klar för spel även på söndag. “Har haft känning av en gammal lårskada men det känns bra nu, skall försöka ge allt jag har i 90 minuter”. – Utan Arvid hade det blivit svårt, avbytarbänken är tom. säger förbundskaptem Magnus Grävare.

Protestcirkusen: England, Italien och Sverige protesterade vilt mot varandra, läs allt om dramat efter matchen som tog Sverige till OS.

Nakenchocken: Norrman blottade sitt könsorgan för startfartyget. “Jag var tvungen attv kissa”. En krisgrupp har satts upp för att stödja de chockade funktionärerna.