Krabbseglingen 2008

blog-skallkroken08-15.jpg
I dag var jag nere i Skallkroken på Hallandskusten för att köra ett race med J/133 Sophia. Trevlig segling (över hälften av alla båtar i den lilla hamnen var med, och det händer inte på många ställen), skön besättning och en cool båt.

Och skönt att slippa organisera allt, utan bara kunna dyka upp på bryggan med sin bag.

Ingen vind på morgonkvisten, men det skulle fylla på vid lunch. Lite lite vind kom, och alla gav sig ut på havet. Då vi skulle testats “gamma 3” före start, hamnade vi alldeles för långt bort och startade 2.5 minuter efter skottet. Ingen bra början… Men sedan flöt det på bra. Helt OK bana med kryssar, länsar och en brant halvvind, där vi faktiskt fick prova på den nya gamman (nice). Ingen aning om hur det gick. Men vem bryr sig. Jättetrevligt var det i alla fall!

Tack för att jag fick vara med.

Det finns lite fler bilder på flickr.
blog-skallkroken08-11.jpg

blog-skallkroken08-16.jpg

blog-skallkroken08-10.jpg

blog-skallkroken08-12.jpg

blog-skallkroken08-13.jpg

blog-skallkroken08-14.jpg

blog-skallkroken08-17.jpg
Livets bästa stunder är blå?