Skip to content

4 Comments

 1. Jimmy
  Jan 16, 2009 @ 02:30

  Ha ha, ja det är ju inte varje dag man får visa upp sitt fejs på Nordens största och bästa segligsblogg, jag känner mig mycket hedrad. Jag är ju bara en simpel datanörd i kulisserna av ERT så detta är ju hur stort som helst för mig. Tackar och bugar! :)

  Jag finner livet i ERT faktiskt rätt tufft. Under stoppen är man i princip aldrig ledig och dagarna är långa, aldrig mindre än 12 timmar om dagen, lite lumpen över det hela, jobba, äta, sova, dag efter dag. Singapore stoppet har varit extra hårt för våra otroligt duktiga båtbyggare som, trots att båtarna var i mycket bra skick när de gick i mål, bokstavligen har fått jobba häcken av sig pga av mättekniska skäl. Det har blivigt många långa nätter för dem. Synd att de får så lite cred, utan dem hade ERT inte varit där de är i dag. Det är mycket som pågår bakom kulisserna som aldrig förmedlas till omvärlden.

  Jag älskar segling i alla dess former så för mig har detta varit en grymt häftig och lärorik resa! Att få jobba med så många specialister, de bästa i värden på sina områden är verkligen ett privilegium. Samtidigt är det mycket frustrerande att inte få segla något själv. Året på Lanzarote var bra, då fick jag ofta komma ut på båtarna och jag hade mina surfprylar, men nu har jag svår abstinens! Av den anledningen längtar jag tills att detta är över!
  Tackar än en gång för uppmärksamheten!
  //JIMMY :)

  Reply

 2. Stefan
  Jan 16, 2009 @ 08:49

  Stackars Jimmy…

  Reply

 3. Brenter
  Jan 16, 2009 @ 08:55

  Nu vänder det Jimmy!! -dax för en plats ombord…

  Reply

 4. Per
  Jan 16, 2009 @ 19:26

  “Trimmy”…the man, the myth, the concept
  ;)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.