Laser Master EM 2009

CalellaDeParafrugell.jpg
Det seglas Laser Master EM i Barcelona. Så klart är en hög med svenskar på plats, och det kommer rapporter från Pauli Saastamoinen och Cathrin Norrman. Man verkar ha haft lite mycket brall, men förhoppningsvis blir det segla av i helgen.

Äntligen har tävlingarna kommit igång efter 2 dagar med för hårda vindar. Idag kunde en segling genomgöras i mycket lätta vindar, två andra startades men fick avbrytas då vinden dog. Bäst av svenskarna var Lasse Wastesson, MKS, som kom 12:a i grand master klassen.
Resultaten kommer inom kort att presenteras på denna sida: http://www.clubvelacalella.cat

Standard Master
SWE 176297 Johan Andersson TBK Trälhavets Båtklubb
SWE 173664 Tomas Franzén Raa Jolleklubb (RJK)

Standard Grand Master
SWE 173134 Lasse Wastesson Mälarhöjdens Kanotsällskap
SWE 185177 Stefan Kindborg M.K.S.

Radial Apprentice
SWE 189152 Yvonne Malmsten G.K.S.S.

Radial Grand Master
SWE 174921 Mikael Stamming Malmö Yacht Club