Ulvöregattan = 100 år

Efter min propå att börja marknadsföra regattor på ett vettigt sätt så har det faktiskt börjat dimpa ner saker i mailboxen. Och vi skall så klart uppmärksamma några av de race som sticker ut lite extra. Ulvöregattan kan var ett sådant race. Man fyller 100 år och kommer att locka nästan 80 båtar när man drar igång nästa vecka… Inte illa!

Dessutom är ju Ulvön extremt trevligt.

Regattan pågår 15-18 juli och firar i år 100-års jubileum! Troligtvis är detta dessutom Norrlands största seglingstävling.

Seglingarna pågår i tre dagar med bankappsegling för de mindre båtarna på torsdagen och LYS/SRS för de de större och med LYS/SRS för samtliga båtar både torsdag och fredag. Dessutom kappseglas det i Tvåkrona.

Anmälda båtar kommer både från närområdet, Norge, Finland, Stockholmstrakten och Skåne. Just nu är det 65, 67 respektive 71 kölbåtar anmälda till de olika dagarna.