Around Australia Ocean Race

aroundaustralia2011_map.jpg
Vad tror ni om det här då? Around Australia Ocean Race and Rally med 203 båtar som seglar 8000 distans måste ju vara någon slags rekord? Många startar från Perth i juni 2011 men man kan haka på vilken etapp som helst och sedan segla varvet runt.

Längs vägen kan vara med i ett antal kända regattor, som Hamilton Island Race Week. Man får också byta besättning.

Circumnavigate Australia’s 8,000 nautical mile coastline embracing the Indian Ocean, Pacific Ocean, Southern Ocean, the tropical Arafura Sea, and the Coral Sea. Experience our coastal cities and towns and some of the world’s most isolated and pristine coastline. Raced and cruised by few. Now waiting for you. Optional Ports from which to start and finish. Crew changes permitted.

Imponerande planering om inte annat!
aroundaustralia2011.jpg