GRPMS Nordic Shorthanded Forum

Nu är det klart att det blir ett shorthandedforum under Allt för Sjön. Tack vara GRPMS, Stockholmsmässan och andra sponsorer så tror jag att vi kan få till ett riktigt bra event.

För att inspirera har vi Staale Jordan, känd från senaste Mini Transat, Ulf Brändström berättar om sitt projekt och kanske ytterligare någon internationell soloseglare dyker upp… För alla som behöver tips inför säsongen kommer Anders Lewander att dela med sig av sina erfarenheter och vi kommer att få veta hur man vinner Watski 2star Baltic. Jag hoppas också vi hinner ha en diskussion om hur vi vill att shorthandedseglingen skall utvecklas framöver.

  • Lördag 13:e mars, 15:00-17:30
  • Allt för Sjön, Stockholmsmässan, lokal K11
  • Anmälan här (begränsat antal platser)

grpmsshorthandedbanner.jpg