Skip to content

4 Comments

 1. Peter
  Mar 3, 2010 @ 16:55

  Jag skulle inte vilja vara den familjeseglare som ligger i en stilla vik när den “regattan” kommer in. En fd kollega till mig var skeppare på en av båtarna i somras och berättade att de helt enkelt sa till andra båtar när de kom in att: “Vi kommer mer 30 båtar ikväll och vi kommer ha party. Take it or leave it.” Och vi som trodde Smögen i juli var jobbigt…

  Reply

 2. mattias allroth
  Mar 4, 2010 @ 17:05

  Promovideon såg mer ut som introt på en p-rulle än seglarvecka tyckte jag ;)

  Men lite naket och bra groggar är ju aldrig fel :D :D

  Reply

 3. Calle K
  Mar 4, 2010 @ 18:30

  Det började med att två killar funderade på hur de skulle kunna finansiera sin egen seglarsemester i Kroatien och nu 4-5 år senare så livnär de sig på att anordna detta. Från att ha varit en lokal grej med säte i Uppsala har det idag blivit ett internationellt nätverk över större delen av Europa med olika “arrangörsambassadörer” på olika orter och universitet – och detta utan någon egentlig marknadsföring förutom Facebook. Alla som jag känner som har varit med har bara positiva saker att säga. Och ja, det handlar i grund och botten om två grejer – segling och party. Take it or leave it!

  Reply

  • Stefan Blom
   Mar 4, 2010 @ 18:45

   Coolt. Själv var man med och satte fröet till nutidens seglarvecka här på Västkusten för ca 16-17 år sedan. Vi var 16 år och fick låna farsans Maxi95 och med lite andra båtar så började vi lobba för att vi skulle åka till samma hamnar från dag till dag. Då var egentligen den störta händelsen Marstrand och Lysekil som toppade med sin Lysekilsfestival. Vart tog den vägen egentligen? Marstrand var också mycket hett på den tiden, numer är all fest (och stökig fylla) borta där. Smögen var självklart bra då också men har numer tagit över som centrum för stöket. Där kan man idag ligga still i 6 veckor och ha bra fest varje dag….om man orkar alltså;-)

   Idag har man en något nyktrare bild på allt festande, men visst är det fortfarande skoj att ibland ta sej en lite senare kväll ;-)

   // Stefan Blom

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.