Strandsatt

Jag hade ju planerat en snabb resa till North Sails i Nevada. Bara att flyga in till Reno, strunta i tidsskillnaden, träffa North, ta en pilsner, flyga hem igen.

Men allt blir inte som man tänker sig…

Tydligen så hann jag med de sista flighterna från Landvetter och Frankfurt som stängde efter att vi åkt. Inte ens bagaget hann med, utan det står fortfarande i Frankfurt (nu på väg hem i stället).

Så nu har jag tagit mig till San Francisco, och fått en ny flight som går i början av nästa vecka. Det är mängder med folk som skall åka, och det finns inte plats för fler flighter när proppen väl släpper.

Så, nu har man en oplanerad vecka på västkusten. Men i mitt tidigare liv så var jag ju här ganska mycket, så veckan fylls sakta upp med luncher, möten och middagar. Kanske kan man leta rätt på någon sweet båt som behöver provseglas. Kanske skall man hitta ett nytt jobb här… det är väl sådana här tillfälligheter som gör att folk startar nya oväntade karriärer?

Har ni bra tips så kommentera eller maila peter@blur.se.

Det som är tråkigt är så klart att familjen inte är med. Och att jag inte kan vara med på våra inplanerade träningar den här veckan och till helgen.