Skip to content

2 Comments

 1. Jack Sparrow
  Aug 24, 2010 @ 22:03

  Om nu någon trots allt sjukar sig för att segla och sedan skriver en berättelse om det, använd inte ert riktiga namn, ok?! Det kan ju vara så att arbetsgivaren får nys om det. Men om ni nu ändå skriver under med ert riktiga namn, skriv då också vilket företag och tjänst ni innehar i dagsläget. Detta så att alla arbetslösa vet vart de skall skicka sina jobbansökningar.

  Mest kända svenska Sickday-seglaren då? Förra året sjukade faktiskt Blur-Peter sig från jobb och seglade långsmal skärgårdskryssare utklädd till “skärgårdsbuse” en hel dag istället.

  Reply

 2. Bob l'éponge
  Aug 31, 2010 @ 00:28

  Too bad I was unemployed at that time… And my boat is grounded for complete refurbishment… But still I lied to myself saying I was paying a visit to the guys at the yachtclub to pick up some glue to fix the deck-hull inteface, and I ended up sailing a laser and had great fun. Water was about 23°C, the air around 25°C and 15kts of wind. Big fun !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.