Skip to content

2 Comments

 1. Mikael Vesala
  Sep 6, 2010 @ 22:22

  Det här är grejen!!
  Blev nog mer än tillrådligt såld av torsdagens inhopp hos Hos Stefan Pavia i Stenungsund!! vet inte vem som vinner av förnuft eller vilja…Melges 24 är en ruggigt rolig båt att hantera! Kan gott tänka mig att bli delägare i en båt!
  Den som sa att båttypen inte spelar roll försår jag inte! Får väl ha Cheetan 30:n som semesterbåt, den är ju så rymlig…

  Reply

 2. Mikael Vesala
  Sep 6, 2010 @ 22:47

  Måste berömma Promo-filmen med! Så skönt att redigeraren vågat låta clippen bli långa nog att man kan hinna se vad som händer på båtarna. Allt för många seglingsfilmer lyckas dom förstöra genom att korta filmsekvenserna så mycket att det liknar en stroboskoplampa… tag lärdom redigerare!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.