Skip to content

1 Comment

  1. Björn Gerstädt
    Oct 11, 2010 @ 20:41

    Värmande ord, tack Peter.
    Seglade förra året en RS Elite. Insåg att man måste vara ödmjuk inför situationen att gå från en 24 fotare till en 41 fotare. Att lyckas med det klivet förutsatte en väl fungerande besättning. Konstaterar efter en säsong, att jag fått ihop ett kanongäng kompetensmässigt såsom socialt och inte minst vill jag tacka vår rorsman – Fredrik Åstrand. Det har varit ett lärorikt år, samtidigt som vi känner att det finns väldigt mycket kvar att optimera. Inte minst på segelsidan. Förhoppningsvis ska Fredrik till nästa år slippa förklara logiken varför han kör runt på Quantumsegel samtidigt som han jobbar som designer North.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.