Another one bites the dust

Vad är det som händer? Gamla bloggare och opinionsbildare packar ihop en efter en. Senast i raden är Martin Abenius som skall sluta debattera på juniorsegling.se. Skall bli spännande att se hur länge han kan hålla sig…

Nu får andra debattera
Den 18 oktober, 2010, in Bloggen, av Abbe

Juniorsegling.se har nu funnits i nästan nio år! När vi startade fanns det ingen sida som tog juniorernas parti, det skrevs inget om juniorer, hemsidor var ovanliga och de som fanns var statiska informationssidor. Vi har tagit upp många frågor under åren, de flesta ämnen har varit ur ett juniorperspektiv. Det har kanske gått hett till, undertecknad går gärna in i diskussioner men många tolkar det som om jag inte accepterar andras åsikter, inget kan vara mer fel – varför tror man då att vi haft ett öppet forum?

När man börjar ifrågasätta rätten att debattera, eller framföra en åsikt, då blir jag riktigt bekymrad!

På något sätt har jag tyckt att det är bättre att framföra sina åsikter öppet, och att alla har en rätt att kommentera med sina åsikter. Detta verkar inte vara OK för alla! Det finns de som har svårt att skilja på sak och person, de får nu finna andra platser.

Så från och med nu kommer det inte finnas några ifrågasättande och eller provokativa artiklar, självklart tar vi också bort möjligheten att kommentera eventuella artiklar!

/Abbe