CB66 SM 2011 på Marstrand

cb66-marstrand.jpg

Svenska CB66 förbundet kan tillsammans med GKSS nu presentera att SM 2011 kommer att arrangeras i samband med Marstrandsregattan 26-29/7.

SM seglingarna kommer att seglas under 3 dagar 27, 28 och 29 juli med ett tune-up race den 26:e. Seglingarna kommer att ske både på det s.k. matchracing området vid södra inloppet i Marstrand och ute på Marstrandfjorden.

Vi är mycket glada att få återkomma till Marstrand och Marstrandsregattan säger Tomas Skålén från Svenska CB66 förbundet. Marstrandsregattan erbjuder en fantastisk kombination av bra segling av en kompetent arrangör och möjlighet till fest och sociala arrangemang när Marstrand är som bäst. Robert Ohlson, tävlingsledare för Marstrandregattan, säger: Vi minns fortfarande med ett leende på läpparna senast vi hade CB66 klassen här på Marstrand. Sista dagen bjöd på solsken och västlig vind på 10-12m/s och CB66:orna bjöd på oerhört spektakulär segling på södra inloppet med 25 båtar i full planing ibland bara ett stenkast från publiken på klipporna. Det är Marstrandsregattan när den är som bäst.

Mer info kommer att finnas efter hand på www.cb66racer.org och på www.gkss.se