Skip to content

12 Comments

 1. Stefan Karlsson
  Dec 8, 2010 @ 10:40

  Hej Peter.

  Vi från ÖSS tackar å det ödmjukaste för dina positivita skriverier om Ulvöregattan i din blogg. Filmerna som Lage och Magnus och co. gjort för 2010 års regatta innehåller verkligen fantastiska bilder från ett riktigt “Ulvöväder”.

  Hälsningar Stefan Karlsson, f.d. ordförande ÖSS t.o.m. 2010, men kommer att fortsätta att sitta i styrelsen och engagera mig i Ulvöregattakommitén.

  Reply

 2. Marcus
  Dec 8, 2010 @ 15:53

  Otroligt vad jag längtar tillbaka till ulvön nu när man ser mörkret utanför. Vi ses till sommaren allesammans. Denna får ni inte missa….

  Reply

 3. Hans Johansson
  Dec 8, 2010 @ 16:36

  En av de bästa tävlingar vi har här uppe i “norr” vi deltog på S/Y Dagmar som gast ifjol, när vi inte fick swe lys i tid till våran Finn Flyer 32:a men i nästa sommar… Vädret var fanstastiskt…Oj vad man längtar till att segla runt i världens vakraste skärgård igen…

  Reply

 4. Arto Westberg
  Dec 8, 2010 @ 17:47

  Ulvön är kanon har varit med ett antal gånger med min båt,men planerna är att nästa år segla upp från Estland med en First 50 Pegasus för att delta.
  Finns det pris för mest långväga båt ?

  Reply

 5. Clifford
  Dec 8, 2010 @ 18:43

  Har varit med några gånger och kan bara intyga att det är ett enastående äventyr för en Göttebörjare att segla där. Speakern, Hans T Nordin, är makalös… Här ser vi Tant Raffa, ex X-102. Här finns många moderna båtar…se hur skrovet blänker. X-102 har nog inte tillverkats sen 1987…

  Reply

  • X-102 Tant Raffa
   Dec 8, 2010 @ 21:59

   Jag vet inte om Tant Raffa räknas som modern båt eftersom hon är 86:a , 24 år gammal dam!! men hon seglar bra

   Reply

 6. Stoffe
  Dec 8, 2010 @ 19:34

  Instämmer med ovanstående, Ulvöregattan är en riktig höjdare. Har seglat de senaste 5 åren sen jag flyttade upp hit. En av sommarens absoluta höjdpunkter, rekommenderas varmt. Dessutom, 2011 räknas lördagens segling Pelle Melinders som en deltäving i nya Y Sail Cup.

  Reply

 7. Jan
  Dec 8, 2010 @ 22:51

  Tack för i sommar, vi syns igen nästa år, dock troligtvis inte på egen båt!

  Reply

 8. Roger Hellström
  Dec 8, 2010 @ 23:29

  Ett besök på Ulvön under 2009 års regatta var den största anledningen till att vi köpte en egen båt. Tyvärr hinner vi inte segla upp vår NF “Magda från Uppsala” tidigare än till säsongen 2013. Men då blir det full fart på Öviksfjörden och runt Ulvöarna. Vi ses, hälsningar från sommarövikarna. Roger o Helena, http://nf-magda.blogspot.com/

  Reply

 9. Mikael Lindh
  Dec 9, 2010 @ 11:32

  Vi två på den enmastade lilla båten som seglade Ulöregattan 2010 vill bara instämma i ovanstående lovkör. Fantastisk gästvänliga människor, otrolig roligt och trivsamt kappseglingsformat samt sist men inte minst en fantastisk miljö att segla och vistas i.

  Vi skall försöka ta oss tillbaka även 2011 fast då i en båt som står sig lite bättre om det skulle trycka på. “Foppatoffeln” är tyvärr lite för lättviktig om det blir riktigt tufft. Hoppas bara att vi 2011 blir fler deltagare som kommer söderifrån.

  Hälsningar, Mikael Lindh, Österhaninge båtklubb

  Reply

 10. Johan
  Dec 9, 2010 @ 18:18

  Kanonssglingar i tre dagar på lagom långa banor och på mycket fina seglingsvatten. Avslappnat atmosfär och väldigt gemytligt.

  Det kan inte bli mycket bättre!

  Reply

 11. x-mike
  Dec 9, 2010 @ 21:18

  Snygga filmer, och desto roligare att min gamla FC10 kommer inseglande (2,16 min ut i den andra filmen) och ser riktigt fin ut, och så har hon fått ett namn också.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.