Skip to content

4 Comments

 1. Hans
  Jan 27, 2011 @ 07:32

  Ja, detta är verkligen segling på allra högsta nivå.
  VOR, Match cup och AC etc. får faktiskt ursäkta.

  Reply

  • Horst
   Jan 27, 2011 @ 08:38

   Menar du att SRS ar mindre?

   Reply

 2. Thomas
  Jan 27, 2011 @ 09:34

  Sverige i topp på de två svåraste klasserna, Laser och Stare! Helt sjukt bra än så länge! Denna regatta håller superklass, mer än 700 båtar från 53 nationer, eller som Gary Jobson säger: “No tougher competition in sailracing”
  Kul att det går bra för den enda (!) besättningen i 49er, dessa killar kör lågbudgetstuket med en lånad, utseglad holk av den äldre generationen, gör trots det fina resultat och sniffar på medaljrace (topp 10), inte dåligt då världseliten är på plats! Saknar några svenska seglare i 470 och Laser Radial, varför tog de inte chansen att möta det skarpaste startfältet på länge? Kanske de prioriterade fel och seglade i Australien i stället, inte lika tufft starfält dock!
  Verkar som MR för damer börjar tuffa till sig, vår världsstjärna, Anna Kjellberg, verkar dessvärre vara lite rostig, eller så har de andra nationerna vaknat upp och satsar för fullt! Skall bli ett spännande år att följa svensk segling! Det börjar ju bra för många! Härligt!

  Reply

 3. Otto
  Jan 28, 2011 @ 05:53

  Tackar för uppskattningen! Vi ser en här regattan som uppvärmning inför säsongen i Europa. Vi kör gamla grejer men har bra häng på topp-båtarna när det blåser. Idag var det mycket lätt och det behöver vi träna på, resultaten talar för sig… Resten av veckan ser ut att bjuda på liknade förhållande så vi har bra läge att få nöta på tekniken!

  På söndag bär det av hemmåt igen, för att återigen leta sätt att finansiera vår segling på. Någon som har några bra förslag? Ta en titt på vår hemsida http://www.49er.se och se vad vi kan hjälpa dig med!

  För övrigt så är det gött snack på hamnplan och på klubben. Det är inspirerande att träffa folk från andra klasser och länder, vi har alla mycket att lära av varandra och hoppas att vi under regattan hittat kontakter vi kan fortsätta samarbeta med!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.