Team Magic satsar internationellt

magiccrew-1.jpg
King 40 Magic har vi varit en av de mest aktiva båtarna i våra vatten, och 2011 har man ett prograam som förutom HH Skagen Race, Big Boat Challenge och Færdern även innefattar Cowes Week och Fastnet Race. Superkul. Och 2012 snaglar man på Key West…

Men först skall det tränas på hemmaplan:
 

Båten og teamet er i løpet av 2-3 uker klare for en intensiv treningsperiode frem mot regattasesongen starter med Norc i Larvik. I forbindelse med Elvstrøm Sails treningsweekend i Son er det planer om å få Herve Cunningham til å coache oss sammen med 3-4 andre båter i noenlunde samme klasse. Herve Cunnigham er kjent som en av de beste trimmerne innen det proffe seilmiljøet.   Hans merittliste er lang og vi kan nevne bl.a. Americas Cup, Farr 40, World match tour, RC 44 (hvor han ble uoffisiell  verdensmester i 2009) og nå det siste, Extreme 40 hvor han har seilt en årrekke ombord på Groupe Edmond De Rothschild med toppresultater.

Det å få en slik rutinert og dreven seiler hit til Norge er ingen hverdagskost. Herve kommer også til å være del av Elvstrøm sin treningssamling med foredrag, tips og råd på brygga. Vi kan ikke se at det finnes noen bedre oppvarming for en seilsesong med bl.a. Orc-EM på hjemmebane. Planen for helgen med Herve vil være å starte på fredag 6. mai med en ettermiddags økt.  

Interesserte som vil delta eller ønsker mer info kan ta kontakt med;
Aasmund Drolsum – adrol@ventelo.net el. tlf 911 78 343
Magnus Mørk – rapido107@hotmail.com el. tlf. 930 83 606

Det vil bli en overkommelig treningsavgift som fordeles på alle båtene.
 
Supplering av mannskap
Det er ikke til å unngå at alle til tider må supplere mannskap, så også for Team Magic. Foran denne sesongen vil det være aktuelt å få om bord et par nye dedikerte dyktige storbåtseilere. Vi kan love en spennende seilsesong!