Många nya Expedition-experter

expeditionkursgbg.jpg
I helgen körde vi “Avancerad navigation med Expedition” här i Göteborg med Dag Skarsgård och Nils Melsom Kristensen som lärare. Stort tack till alla som var med och Seldén som stod för lokalerna.

Med kurserna i Stockholm och Oslo så är det nu 65 personer som har gått den här kursen (plus 20 till som var på min introduktionsdag). Inte illa! Det visar att det fanns ett uppdämt behov och det finns kanske fler leverantörer i branschen som borde erbjuda sina kunder en utbildning.

Jag har fått en del påstötningar om fortsättning. Vi tittar på en kurs med ännu större fokus på meteorologi och routing till hösten. Jag skall också försöka få ihop en introduktionsvideo för de som är lite nyfikna på Expedition. Stay tuned.

Disclaimer: jag är engagerad i Happy Yachting, som
kan ha intresse av produkter som nämns i artikeln.