Installatörer & riggare?

Det finns ju massor av duktigt folk man kan kontakta när man behöver hjälp med sin båt, oavsett om det handlar om rigg, autopiloter eller motorer. Men de är inte helt lätta att hitta. Och det finns de som inte är så bra…

Som ny båtägare så är det jättesvårt att få tag i de som är bra att ha att göra med. Och det tar tid att få koll på vem som gör vad. Jag får ofta frågor kring vart man skall vända sig. Både här på blur.se och på Happy Yachting.

Därför tänkte jag skapa en förteckning över riktigt bra installatörer & riggare runt om i Skandinavien. Den skall inte vara komplett, men utgöra en bra resurs för er som hänger här. Den skall innehålla kontaktuppgifter, var de jobbar, kompetensområden och referenser. På sikt borde man kunna ha någon typ av betygssystem också. Vi får se.

Steg ett är en inventering. Lägg en kommentar om ni har bra tips eller skicka ett mail till peter@blur.se.