Farr 30 Live Race Reporter?

Vill du ha chansen att få en betald resa till San Francisco, Farr 30 VM och Rolex Big Boat Series?

Ja, det vill jag. Vad är haken?

Farr 30-förbundet söker nu en Live Race Reporter för sociala medier. Du är intresserad av high performance kölbåtar i allmänhet och Farr 30 i synnerhet, men är troligen inte själv aktiv seglare i Farr 30-klassen. Du gillar tanken att hänga i en RIB med en iPad/iPhone/Android alternativt vara “inbäddad” på någon av båtarna och rapportera live från fältet på våra Facebook och Twittersidor under de fyra regattor som utgör Farr 30 Cup 2011:

* Lidingö Runt – 14-15 maj
* Sandhamn Race Week – 2-4 juli
* Hyundai Cup – 27-28 aug
* KDY Autumn Regatta – 8-9 okt

Du gillar sannolikt både att filma, fotografera och skriva. Du är flink med Facebook och Twitter och bra på svenska och engelska. Du kommer att ladda upp foton och filmsnuttar till våra Facebook-konton och skriva Twitter-uppdateringar om märkesrundningar etc. Vår internationella FB-sida har över 2000 fans, så publik saknas inte. Men en av dina uppgifter är att växa den ytterligare genom engagerade rapporter!

Rätt person kommer att få möjlighet att följa med till Farr 30 VM och Rolex Big Boat Series 8-11 september i San Francisco och rapportera därifrån! Detta hänger på om Team Orca åker på VM eller ej.

Intresserad? Skriv lite om dig själv och hur du ser på rollen till patrick@farr30.se

Det här borde ju vara mitt i prick för ganska många. Antingen som en kul grej eller som ett “bananskal” in i mediasvängen.