Onsdagsträning 11/5 | Elvstrøm

I morgon onsdag kör vi igen i Långedrag. Ni som vill se hur vi hade det förra veckan kollar här. Nedan lite info från Elvstrøm som håller ihop det denna gång.

Hei alle sammen,

Vi ankommer Långedrag ca. 1700-1730 og tar sikte på å være i gang til kl. 1800, dvs. første start kl. 1800. Vi må dessverre dra tilbake til Norge kl. 2100 da den siste fergen fra Moss til Horten går kl. 2400. Det betyr at vi kommer til å få ca. 2 ½ time med effektiv seiling og jeg håper vi kan være så effektive og fokuserte på vannet som overhode mulig.

I og med at dere nå har gjennomført en trening så hadde det vært fint med en tilbake melding på ting dere ønsker å fokusere på! Pratet litt med Peter under vår trening samling nå i helgen som var og har følgende forslag til kvelden.

Vårt fokus området vil bli start og boat handling på korte baner.

Vi kommer i utgangspunktet til å kjøre 3-5 starter, vanlig prosedyre 5-4-1-start seile maks 200 meter så umiddelbart tilbake for ny start. Vi tar med oss VHF og kommuniserer over denne. Er dere over så gå tilbake som man ville ha gjort i et vanlig race…

Deretter blir det korte baner, 3-5 stk., så mange vi rekker….

* Start, kryss, lens så runde bunn merket opp på full kryss – så gjøre klar til ny start. (2 stk. av disse)

Race 1 – vanlig bear away spinnaker / asymmetrisk setting på kryss merket og vanlig le ned tak på bunn merket.

Race 2 – jibe set spinnaker / asymmetrisk på kryss merket og kiwi drop på bunn merket.

* Start, kryss, lens, kryss, lens så runde bunn merket opp på kryss – så gjøre klar til ny start. (2 stk. av disse eller flere om vi rekker)

Race 3 – nå kjører vi 2 runder så nå ønsker jeg at dere alle gjør en vanlig spinnaker / asymmetrisk setting og en jibe set og le ned tak samt en kiwi drop. Dere bestemmer hvilke av manøvrene dere tar men alle 4 skal være med!!

Race 4 – samme som race 3.

Race 5 – samme som over om vi rekker dette.

Ønsker da at alle båter tar minst 4 slag på hvert kryss legg og det samme antall med jibber på lense legget under alle rundene / racene. Vil også at dere bytter på å komme inn for styrbord på kryss merket og komme inn for babord for så å slå rundt topp merket.

Vi gleder oss og håper det blir litt mer vind enn i helgen som var under 4Racing samlingen vår i Son.

Vi sees.

Med vennlig hilsen / Kind regards
Eivind Bøymo-Malm
Mob. +47 4542 9262