First 35 | Broach and crash clip


Sjyssta klipp från Mattias Dahlström som seglade på First 35 Maria i helgen.

Snackade precis med Kjell om vi skulle lägga ut filmen från helgens RigTig Race i helgen, kommentaren var; Någonting måste man ju bjuda på!

Vi hade ingen kanon regatta. En lektion i hur små misstag ger stora konsekvenser och hur brutalt det kan bli när man försöker rätta till dem snabbt och fortsätta segla banan. KDY:s chikanebanor i 12 sekundmeter är en utmaning för vilken besättning som helst.

Broacher, slänggippar och en trasig spinnaker blev en del av resultatet. Besättningen klarade sig undan med blåmärken och en uppblåst flytväst. Vi slutade 4:a i löpet och det är under omständigheterna godkänt. Besättningen var Kjell Widmark, Berne Andersson, Mathias Lantz, Jens Allroth, Niklas Emond, Jonas Munck Af Rosenschöld, Emil och Mattias Dahlström.

Plus lite bilder från Anders Österborg:

DSC05280.jpg


DSC05281.jpg

IMAG0338.jpg

IMAG0341.jpg

IMAG0345.jpg

IMAG0347.jpg

IMAG0352.jpg

IMAG0353.jpg

IMAG0355.jpg

IMAG0368.jpg

IMAG0369.jpg
g