Nystart för Happy Yachting

Nu tar vi nästa steg med Happy Yachting.

Vi flyttade till Limhamns Skeppshandel i höstas för att få ett bredare sortiment och mer expertis. Men det har visat sig svårt att kombinera offensiv e-handel med traditionell butik. Så vi har gemensamt kommit fram till att inte förlänga samarbetet.

Precis som på kappseglingsbanan så får man acceptera att man hamnar på fel sida i ett vindskift. Det är bara att göra det bästa av situationen och satsa ännu hårdare framåt.

Och som vi alla vet så räcker det inte med strategi eller taktik – det är teamet som utgör den stora skillnaden mellan de som vinner race och de som inte gör det.

Därför känns det otroligt bra att kunna presentera en ny besättning:

martinnilsson-hy.jpg
Martin Nilsson blir ansvarig för den dagliga verksamheten. Han har en bakgrund som riggare och segelmakare på North Sails. Han kommer närmast från Sjöboden Jollesport på Lidingö. Martin vet allt om båtar seglar i år både Farr 30 och en på helt ny Xp-38, där han ansvarar för löpande rigg, elektronik och massa annat. Mer om detta projekt senare.

Jag vill backa upp Martin med både finansiella muskler och riktigt tung e-handelskompetens. Och jag tror det är svårt att hitta bättre personer:

Erik Lindgren driver E-handelsgruppen och var en av pionjärerna inom e-handel när han grundade Discshop.se 1999. Erik är duktig shorthandedseglare, har seglat ett par gånger till Karibien och äger en av Sveriges sweetaste båtar, Baltic 50 “Spirit”.

Pär Svärdson är VD på familjeapoteket.se men kanske mest känd som VD och en av grundarna till Adlibris.com, Nordens största bokhandel med en årsomsättning på över en miljard. Pär kappseglar sin Arcona 400 “Addnature.com” flitigt.

Jag fortsätter vara engagerad både som delägare och som bollplank kring sociala medier och marknadsföring.

Vi flyttar verksamheten till Wenner-Gren Center i centrala Stockolm, och kommer inom kort att annonsera en del spännande samarbeten som gör att vi kommer närmare seglarna.

Vad innebär det här för mig som kund?

  • Först och främst har vi koll på vad engagerade seglare behöver
    – nu får vi grym kompetens och Martin vet vad bra service betyder.
  • Vi utökar sortimentet. Massor med nya produkter är på väg in.
  • Vi sänker priserna.
  • Dessutom kör vi fri frakt på allt – och inga andra avgifter. Enkelt.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar:

Martin Nilsson, 070-209 83 56 martin@happyyachting.com
Peter Gustafsson, 0733-30 40 00, peter@happyyachting.com

Här är ett exempel på vårkampanjen. 40-50% rabatt på massor av kläder:

northsailsrea.jpg
varkampanj12b.jpg

Bästa sättet att hålla koll på vad som händer och få våra specialdealer är att hänga med på Facebook: