Fredagsintervju med Strömberg v17

Här hittar du veckans intervju.

Ni har skämt bort era fans med att hänga med i toppen. Känns det som att ni fått en tuff start på den här etappen?
Jag tror att vi skämt bort oss själva också och det är mycket lättare att segla bra när man ligger med i täten än när man ligger efter. Vi hade en riktigt skön känsla ombord inför starten av etappen och vinsten i inportseglingen i lördags gjorde ju inte saken sämre.

Starten i söndags var inte så lyckad och vi lämnade hamnområdet sist. Men vi hade rätt segel uppe inför timmarna som följde därefter och det tog inte lång tid innan vi seglade om både Abu Dhabi och Camper. Sedan lyckades vi segla upp oss jämsides med Puma och Telefónica men under natten gick det sämre igen. Vi valde ett sydligare spår tillsammans med Telefónica vilket inte betalade sig alls för oss.