Skip to content

4 Comments

 1. Sture Smith
  May 25, 2012 @ 12:01

  Peter Du får väl dra på lite mer och inte vara så modest mot de stora elefanterna i svensk segling. Bohus Racet har mkt bättre medial kontakt är stora ÅF Offshore Race där hemsidan ligger nere 8 månader för aktiveras när det börjar närma sig start.
  Vi som bor på väst sidan kan ju bara lyfta blicken till Norge, Faerder sejlatsen som i år lockar 810 båtar. Dom mailar ut i god tid, hemsidan är aktiv osv. får känslan av att dom har grepp på Nordeuropas största kölbåtssegling. Kan kanske vara en anledningen till att den är just så stor.
  VD för det bolag som betalar kalaset för Lööf kommer ju att vara med i Marstrand, man kan ju uppmärksamma honom på att Lööfs hemsida inte uppdaterats 10 månader sist jag titta in, Lööf borde vara Svensk Segling Leading “Star” och synas mkt mer medialt och på hemsidor osv.

  Det finns så mkt att göra, och vad hade vi gjort utan “Blur”, då hade det varit beck svart i burken när vi tittar ut i cyberspacen efter Svensk Segling.

  Kämpa på Peter, Du gör ett otroligt bra jobb.

  Sture Smith
  “Sjöglans”
  Dehler 39SQ

  Reply

 2. tomas
  May 25, 2012 @ 14:09

  Underbart med en sida som inte visas som den ska i firefox…
  Försök att se deltagarlistorna så syns bara top 11 båtar (vid 1024 * 768) i exploerer blir det inte mycke bättre men där går det iaf att scrolla i inframen!

  Reply

  • Erik M
   May 25, 2012 @ 14:28

   Samma fel i Chrome

   Reply

 3. LIK
  May 28, 2012 @ 12:24

  Och var tog möjligheten att anmäla sig vägen på den nya sidan. inte lätt att hitta…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.