Close
Skip to content

15 Comments

 1. Peter Gustafsson
  Aug 1, 2012 @ 09:14

  Fler bilder från Jonas Granhed.

  Reply

 2. Patrick L
  Aug 1, 2012 @ 11:51

  Reply

 3. CB
  Aug 1, 2012 @ 22:55

  Reply

 4. Henrik Sund
  Aug 1, 2012 @ 23:49

  Imorgon börjar allvaret…

  Reply

 5. Ulven
  Aug 2, 2012 @ 15:48

  coolt, inte varje dag man har seglare som Bouwe Bekking och Cameron Appleton tävlandes i svenska farvatten.

  Reply

 6. Patrick L
  Aug 3, 2012 @ 07:39

  Reply

 7. Pär Johansson
  Aug 3, 2012 @ 09:00

  Synd att den här tråden ligger skymd “bakom” andra trådar som handlar om träningsseglingar, sämsta segelbåten etc . Det är ju som någon precis nämde en av de största seglingshändelserna i Sverige i år om man beaktar att det faktiskt kommer seglare från Nederländerna, USA, Tyskland, Turkiet och Ryssland och seglar i Sverige. Tror det vore bra för seglingssporten om det här eventet kunde lyftas fram lite mer aktivt här på Blur. Anledningen till det är att jag tror att det är precis den här typen av segling som ungdomar i jolleklasser kan tänkas fortsätta/komplettera med. Hur coolt är det inte att få segla mot Barking Mad, Cameron Appleton mfl på hemmaplan!

  Reply

 8. Peter Gustafsson
  Aug 3, 2012 @ 16:06

  Tajt på topp 3 nu. Farrbar har en bra dag.
  http://sailingbastad.se/seglarveckan-2012/farr-30/results-worlds/

  Reply

 9. Erik Barkefors
  Aug 3, 2012 @ 16:15

  Kul att det är så många svenska båtar men att USA är 2:a nation med 2 st båtar känns underligt. Är klassen helt död i Frankrike nu? De har ju inte orimligt långt att åka till ett VM.

  Reply

  • Patrick L
   Aug 4, 2012 @ 08:10

   Det finns ett antal båtar kvar i Frankrike men de båtarna behöver komma till andra länder där de seglas. Samtliga franska team hade Tour de France som säsongens stora mål och nu har man ju bytt båt på touren. Och även om man inte hade gjort det så har fransmännen alltid varit notoriskt dåliga på att åka någon annanstans än till Frankrike. På Farr 30 VM 2007 på Sardinien fanns 39 båtar men bara 6 var franska trots närheten. Att de skulle åka norrut är inte att tänka på. I klassen gläds vi åt att vi nu har en ökande trend igen efter att klassen nästan var död 2009. Festen här i Båstad vill aldrig ta slut och det känns sorgligt att det är slut redan i morgon. Dags för dag 3 och ikväll blir det regattamiddag. Glöm inte att kolla in Meredith Blocks bilder på Facebook

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.