Farr 30 Happy Yachting


Pär Svärdson tar över Richard Göranssons Farr 30. Way to go. Extra kul att den skall heta Happy Yachting! Richard och hans besättning verkar satsa vidare i Melges 32. Inte illa det heller.

Välkomna HAPPY YACHTING!!!

Ett båtskifte har skett nu efter sommaren. Det är Pär Svärdson som köpt The End av Richard Göransson. Båten kommer att heta Happy Yachting, efter det inte helt okända e-handelsföretaget med samma namn, som Pär är delägare i. Pär är inte ny inom kappsegling och vi har senast sett honom på sin Arcona 400, ”Add Nature”. ”Happy Yachting” kommer att segla för SYK, Stockholm Yacht Klubb och de har ännu inte valt hemmahamn. Låt oss se var vi kan samla flest båtar för att bäst öka förutsättningar för träningar och annat kunskapsutbyte.

Pär hoppas få i ordning besättning och andra detaljer till Magic Cup GP6 i Saltsjöbaden. Med Martin Nilsson arbetandes på Happy Yachting och tillika fördäckare på Patrick Lindbloms Orca, så skall det nog inte vara några som helst problem att snabbt bunkra upp på kunskap och tips.

Vi är så klart otroligt glada att välkomna Pär till klassen och till GP6. Detta visar på att klassen är stark och livskraftig även efter VM 2012. Håll koll på hemsidan då vi inom kort kommer kunna presentera säsongen 2013.