Skip to content

5 Comments

 1. Matts A
  Jan 9, 2013 @ 08:39

  Klocken! Den energi du strålat genom alla år kommer nu tillbaka genom tankar, hälsningar och bidrag till din fond. Du hann hälsa att du väntar uppe på Vasaloppsmyrarna en strålande, vindstilla, vinterdag. Vi ses!!

  Reply

 2. Matte. S.
  Jan 9, 2013 @ 09:11

  Klocken. Mina varmaste och bästa seglingsminnen hänger ihop med dej och tolvaprojektet New Sweden. Den glädje, värme och omtänksamhet du utstrålade var unik. Höll alltid glöden uppe, alltid något på gång. Tack.

  Reply

 3. T-son
  Jan 9, 2013 @ 15:47

  Klocken. För mig var du trots allt mer skateboardåkare än seglare. Kommer aldrig att glömma våra sessions i “Landala bowlen”. Må fridens vingar sväva med dig.

  Reply

 4. Gert F
  Jan 9, 2013 @ 21:55

  Jag minns Peter som en jäkligt duktig skateboardåkare på 70-talet. R.I.P Peter.

  Reply

 5. Matts A
  Jan 19, 2013 @ 09:35

  Begravningen – Ändrad tid & plats!

  Se GKSS hemsida:
  “Det är många som vill ge Peter sitt farväl. Begravningsgudstjänsten fredagen den 25 januari flyttas därför till Örgryte Nya Kyrka kl. 15.00 OBS klockslaget. Minnesstunden flyttas till Jungman Jansson vid Önnereds brygga. Vid frågor kontakta Gillis Edman Begravningsbyrå 031- 355 40 00 eller info@gillisedman.se

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.