Francois Gabart till Oslo

gabart_in_parismatch

Årets mest omtalte seiler til Norge

Francois Gabart som tidligere i vinter vant soloklassikeren Vendee Globe og slettet alle rekorder på sin vei, er så langt årets mest omtalte internasjonale seiler. Etter 78 døgn i sjøen slo han sin nærmeste rival, Armel Le Cléac´h med fattige tre timer i mål.

I Seilas nummer 3 som stadig er i handelen, kan du lese vårt intervju med den 29 år gamle franskmannen som har norsk samboer.

25. april kan du treffe ham personlig og lytte til hans billed- og filmkåseri på Norsk Maritimt Museum på Bygdøy fra kl 1900. Den store museumshallen rommer ca 200 og er i ferd med å fylle seg, så vi anbefaler at du melder deg på i god tid.

Fra kl 1800 er det mulig å få kjøpt en enkel middag i museet.

Arrangementet er i regi av Norsk Maritimt Forlag.

Påmelding.