GVA Marstrand Big Boat Race | middag

Marstrand Big Boat Race Dinner
Nu är det dags att boka platserna på årets festligaste regattamiddag.

Boka här före 24/5.

Vi lär bli över 500 gäster så Carlstens Fästning är den enda lokal som rymmer alla seglare, familjer och partners. Precis som förra året är det Vinn Group med Lars Idmyr och Hans Johansson i spetsen som håller ihop regattamiddagen. Andra partners som vi känner igen är North Sails, Rutgerson, Marstrand Yachts och Frejs.

mbbr_sponsors_2013
Nytt är att vi har fått en huvudsponsor för hela racet; GVA är världsledande inom design och teknologi för marina plattformar med fokus på offshore och energi. De har rötterna i Götaverken Arendal, så man har en lång marin tradition. Nu är man på offensiven, och då är det ju extra kul att man väljer att engagera sig i segling. Mer om dem inom kort.

Preliminär deltagarlista nedan. Det går fortfarande bra att anmäla sig här fram till 15/5.

Deltagarlista finns här.