Juniorerna med på M32 Cup

m32-oslo-day4-1
Roligast idag var att få ha med ett antal lovande juniorer från KNS ombord på båtarna. De var med på skepparmötet och jag berättade om bakgrunden till, och visionerna för, M32 Cup. Fredrik pratade lite om varför han gillar flerskrov och killarna på Speak@ berättade om hur man kommit med.

m32-oslo-day4-4
Sedan fick de vara med på utseglingen. Inte illa att få styra, skota och få instruktioner av en OS-guldmedaljör.

m32-oslo-day4-3

m32-oslo-day4-5

m32-oslo-day4-6

m32-oslo-day4-8

m32-oslo-day4-9
Många glada miner både från seglare och andra från KNS. Kul att arra när alla är så positiva. Jag hoppas att det sätter lite avtryck när klubben väljer att satsa. Flerskrov och speedsailing borde vara med på agendan.

m32-oslo-day4-11
Teamen fick till fem bra och riktigt tajta race.

m32-oslo-day4-20
Avslutningsvis en debrief på bryggan, innan de gav sig ut på banan för att titta på fler race.