Skip to content

3 Comments

 1. Peter Gustafsson
  Sep 2, 2013 @ 14:52

  Kul med Datacoms analys av ORCi :-)

  Och så klart att Frida Langenius tränar med SCA:

  Frida Langenius tränar med Team SCA
  I helgen anslöt 21-åriga Frida Langenius till SCA:s bas på Lanzarote för att under några veckor träna och segla med Team SCA:s besättning. Ambitionen är att ta en plats ombord på hygien- och skogsindustribolaget SCA:s båt i Volvo Ocean Race 2014-2015.

  – Frida är smart, stark och smidig, och har imponerande seglingsmeriter trots att hon är så ung. Det ska bli spännande att se hur det går för henne på Lanzarote, säger teamchef Richard Brisius.

  Göteborgstjejen Frida Langenius har både VM- och EM-medaljer i segling samt SM-guld i truppgymnastik. Hon har också framgångsrikt tävlat i alpin skidåkning i USA.

  – Många seglare är uppvuxna som rorsmän. Jag är upplärd och uppvuxen som gast. När jag lär andra att segla vill jag att de ska hålla i rodret och jag känner att jag har bäst koll om jag får kontrollera båten genom att röra mig på däck och i brunnen, säger Frida.

  Reply

 2. Pera
  Sep 3, 2013 @ 17:46

  Det är inte så att du har tillgång till avsnitt 9 också, Peter?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.