Uppstartsläger i matchracing på GKSS

matchracing_gkss

Äntligen ett uppstartsläger i matchracing

Är du sugen på att börja segla marchracing? Saknar du team eller behöver fler teammedlemmar? GKSS matchracing clinic är i så fall ett utmärkt tillfälle för dig.

Under helgen, 19-20 april kommer ett uppstartsläger i matchracing att hållas i Långedrag och GKSS för er som är intresserade av att börja segla matchracing.

Under helgen kommer GKSS tillhandahålla fyra DS37 Matchracer samt erfarna och duktiga matchracingseglare som coacher. På varje båt seglar 5-6 personer som måste samarbeta för att laget ska kunna prestera på topp i de snabba och impulsiva situationerna som ofta uppstår. Taktiken båt mot båt är mer intensiv i matchracing vilket gör att vi under helgen kommer fokusera mycket på denna.

Vi kommer att köra två pass per dag med en lunch på Seglarkrogen mellan. På varje båt kommer en coach finnas med för att ge er bästa möjliga hjälp under träningarna.

Målet med helgen är att ni ska få testa på att segla matchracing samt att skapa nya kontakter och förhoppningsvis även bilda nya team.

Var: GKSS
När 19-20 april, klockan 09:00-16:00
Kostnad: 1000 kr/person och då ingår lunch
Båtar: DS37 Matchracer
Antalet platser är begränsat till 25
Sista anmälningsdag 10 april

Anmälan görs till Erik Larsson mrc@gkss.se eller per telefon på 0739-33 16 85. I anmälan får ni gärna skriva kontaktuppgifter samt en kort beskrivning om dig själv och din seglingsbakgrund. Har ni frågor kring lägret, matchracing eller Match Race Center är det bara att höra av er.

Seglarhälsningar

Erik Larsson
GKSS Match Race Center
+46739331685
www.gkss.se
mrc@gkss.se