Salona Tune Up på Björkö 3/5

salonatuneup2013¨

Jag gillar båtmärken som gör något mer än att bara ställa ut på mässan och hoppas på att kunderna skall köpa deras båtar. Salona är ett av de märken som utmärker sig. Dels för att de satsar på kappsegling i olika sammanhang och har en bra dialog med de team som seglar deras båtar. Ett bra exempel är väl Salona 37 Feelgood.

Men man har också aktiviteter för de som inte seglar race. Förra året hade vi testseglingar och en foto-session nere i Kullavik och nu tar man steget längre med en tune-up på Björkö lördagen den 3:e maj. Det kommer att finnas ett antal modeller på plats för provesgling, och befintliga ägare kan få hjälp och råd kring sina båtar. Perfekt att få hjälp med segel eller riggtrim.

Att man dessutom har Seascape 27 och 18 på plats kryddar ju eventet ytterligare.

Jag har fått förtroendet att fota och tydligen har jag också en liten punkt på kvällen. Skall bli kul.

Mer info och anmälan här.