Följa SCA och Volvostarten?

SCAFast13-RT00499

Lördagen den 11 så startar Volvo Ocean Race i Alicante. På många ställen så planeras träffar för att följa starten. Nedan inbjudan till Djurgården (QSS) och Långedrag (GKSS).

Händer det saker på fler ställen så lägg in en kommentar.

Team SCA och Volvo Ocean Race
– se starten och mingla lördag 11 oktober

Kom och heja på SCA-tjejerna. Snacka om deras chanser, om tjejers för- och nackdelar i tävlingssammanhang

VOR-starterna, intervjuer, direktuppkoppling till Alicante med PR ansvarige Mats Olsson och fotograf på plats

Plats: Klubbarnas Klubb, Beckholmsvägen 12, Djurgården, Stockholm Tid: Lördag 11 oktober kl.12.00-15.00

Anmälan med namn och mailadress direkt med betalningen 100kr till pg 4409459-7 senast den 1/10. Enklare förtäring ingår.

Inbjudan här.

Kontakt: seglarmingel@gmail.com

Den 11 oktober går starten för Volvo Ocean Race i Alicante på Spaniens östkust. Team SCA och de andra sex båtarna sätter av mot Kapstaden på den första delsträckan. Vi kommer att ha presentationer från SCA och GKSS, prova-på segling, frågesport och andra aktiviteter. Du kommer att kunna följa starten på storbildsskärm, lyssna på intervjuer och se bilder från In-port race

Som du vet är Kronprinsessan Victoria gudmor till Team SCA och seglar under svensk flagg, närmare bestämt KSSS och GKSS. Vi arrangerar detta event i samarbete med SCA, för att tillsammans se när båtarna startar på den långa första sträckan av Volvo Ocean Race, från Alicante till Kapstaden.

Från klockan 12 är du välkommen till Seglarkrogen i Långedrag, i sällskap med 1 vuxen och barn. Antalet platser är dock begränsat max antal personer per sällskap är fyra, och först till kvarn gäller.

Kostnaden för vuxen (över 18 år) är 220 kronor för mingeltalrik med alkoholfritt alternativ, och 270 kronor för mingeltalrik med vin alt öl.
Barn under 18 år bjuder vi på korv med bröd.

Vi behöver din anmälan samt betalning senast måndag 6 oktober. Betalning sker direkt i anmälningsformuläret, så du behöver ha både ditt medlemskort och ett betalkort tillhands.

>>Klicka här för att komma till anmälningsformuläret

Prova-på segling
Vi erbjuder möjlighet att prova på segling. Aktiviteten pågår från 10.30 – 12.00 i hamnen utanför Seglarkrogen, båttyperna är Topper Omega samt Accessjollar. Du får ta med dig varma kläder och ett torrt ombyte. Vi ordnar med flytväst och bastun är påslagen.