Vill du jobba som säljare på North Sails i Göteborg

salesatnorth

Ett sjysst jobb för någon som är duktig på att hantera kunder och som brinner för segling.

På North-loftet i Göteborg är det fullt tryck, och så har det varit ett tag. Det börjar bli dags att växla upp och vi söker därför ytterligare en säljare.

Det absolut viktigaste är att du är en aktiv och engagerad seglare, och att du är duktig på personlig försäljning mot kunniga och krävande kunder. Tidigare erfarenhet av segelmakeribranschen är en fördel, men absolut inget krav.

Intresserad? Kontakta Henrik Ottosson. Du når honom på 031-388 08 01 eller henrik.ottosson@northsails.com.

Sista ansökningsdag 10 november.

North Sails är världens ledande segelmakare och levererar segel till allt från Optimister till Volvo Ocean Race och America’s Cup. I Sverige är vi 14 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Lomma som alla jobbar hårt för att våra kunder skall få ut mer av sin segling. Sedan i somras har North Sails-gruppen nya ägare som nu satsar hårt på att utveckla bolaget och våra produkter, vilket gör det lite extra spännande att jobba hos North just nu.